Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Peekoni-sibula pannikartulid rosmariiniga

Valmistusaeg: Tik-tak (30-60’)

Portsjonite arv: 3

Peekoni-sibula pannikartulid rosmariiniga Koorimata

Valmistusaeg: 30 minutit + kartulite jahtumiseks kuluv aeg.

Ülimalt maitsev peekoni ja sibulaga praetud kartulipannitäis, mis on kui rusikas silmaauku juhtudel, kui tabab tunne, et tahaks midagi head.

Keeda kartulid pehmeks, jahuta. Võid rooga valmistada ka eelmisest söögikorrast üle jäänud keedetud kartulitega.

Haki peekon ja prae pannil krõbedaks. Tõsta peekonitükid vahukulbiga taldrikule ootele, jäta rasv pannile. Lõika sibul pooleks, viiluta sibulapoolikud. Lõika keedetud kartulid viiludeks. Prae sibulaid ja rosmariini peekonirasvas 7–8 minutit. Lisa kartulid ja prae segades veel mõni minut. Sega lõpuks hulka peekonitükikesed. Maitsesta roog soolaga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru