Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Toekas suvesalat värske kartuliga

Valmistusaeg: Pisut rohkem (10-30’)

Portsjonite arv: 2

Vaja läheb:

  • 3 koorega keedetud kartulit
  • 1 suur tomat või peotäis kirsstomateid
  • Peotäis rukolalehti
  • 1 väike purk artišokisüdameid õlis (u 230 g)
  • 10 oliivi
  • 3 sl basiilikupestot
  • Soola, musta pipart
  • Kaunistuseks basiilikulehti
Toekas suvesalat värske kartuliga Koorimata

Härra Kartul sõidab Itaaliasse!

Tükelda kartulid ja tomatid. Tõsta rukolalehed vaagnale. Aseta neile kartulid, tomatid, õlist välja tõstetud artišokisüdamed ja oliivid. Tõsta salatile pestot. Raputa peale musta pipart ja kui tarvis (oleneb pesto soolasusest), ka soola. Lisa veel mõni basiilikuleht ja asu nautima.

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru