Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Kartuli-pilvikusalat

Valmistusaeg: Tik-tak (30-60’)

Portsjonite arv: 2

Vaja läheb:

  • 250 g koorega kartuleid
  • 200 g kupatatud pilvikuid
  • 1 punane sibul
  • Pundike värsket tilli
  • 2–3 sl hapukoort
  • Soola
Kartuli-pilvikusalat Koorimata

Sügiseses salatis saavad sõpradena kokku krõmpsud lihakad pilvikud ja koorega keedetud kartulid. Kohtingu tunnistajateks on sibul ja till. Lihtne ja nii maitsev!

Keeda koorega kartulid pehmeks. Jahuta täielikult ja lõika tükkideks. Tükelda ka seened vajadusel väiksemaks. Haki sibul ja till. Sega kõik ained omavahel, maitsesta soolaga.

NB! Salatis võib kasutada ka soolatud metsaseeni, leota neid enne salatile lisamist korralikult, et liigset soolasust eemaldada.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru