Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Heeringakaaviar

Valmistusaeg: Pisut rohkem (10-30’)

Vaja läheb:

  • 200 g heeringafileed
  • 1 sibul
  • 2 kõvaks keedetud muna
  • 1 keedetud kartul
  • 1 väike õun
  • 1 marineeritud kurk
  • 1,5 dl hapukoort
  • 4‒5 sl hakitud tilli ja murulauku
Heeringakaaviar

Surista heeringast, sibulast ja munast köögikombaini hakkimislisaga ühtlane mass. Seda võib teha ka hakklihamasina abil.

Saadud segule lisa võimalikult pisikesteks kuubikuteks hakitud kartul, õun ja marineeritud kurk. Sega õrnalt (et säiliks teraline struktuur) hulka hapukoor ja maitseroheline. Lase külmkapis paar tundi maitsestuda.

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru