Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Ahjukartulid tuunikalakastmes

Valmistusaeg: Tik-tak (30-60’)

Portsjonite arv: 2

Vaja läheb:

  • 450 g kartuleid
  • Õli
  • 1 porru
  • 1 konserv (185 g) purustatud tuunikalatükke vees
  • 2 sl majoneesi
  • 50 g riivjuustu
  • Hakitud tilli
  • Soola, musta pipart
Ahjukartulid tuunikalakastmes Koorimata

Hõlpsalt valmiv argiroog, mis maitseb kosutavalt ja turvaliselt. Kindlasti meeldib kõigile kalasõpradele!

Lõika kartulid sektoriteks. Laota kartulid ühe kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale veidi õli ja maitsesta soolaga. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit, kuni kartulid on värvi saanud ja just-just pehmed.

Sega kastmeks porru (hakitud valge osa), tuunikala, majonees ja riivjuust. Maitsesta segu soola ja pipraga. Vala kartulid ahjuplaadilt väiksemasse ahjuvormi. Laota peale tuunikalakaste ja tõsta soovi korral õrnalt segamini. Tõsta vorm ahju ja küpseta veel u 10 minutit. Raputa enne söömist peale värsket hakitud tilli.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru