Portsjonite arv: 4–6
Maitserikas India karri kartulitest ja lillkapsast on piisavalt eriline, et kuuluda India köögi kuulsaimate karride hulka. Roog on pigem kuivemapoolne ja harilikult süüakse seda saiaga. Loomulikult sobivad hästi juurde ka riis ja tšatni. Maitseb imeliselt nii soojalt kui ka külmalt.
Tükelda kartulid kuubikuteks ja lõika lillkapsas õisikuteks. Lillkapsa vart tarvis ei ole, söö see niisama ära või kasuta salatis. Kuumuta pannil (kasuta suurt panni, millele saad hiljem kaane peale panna) õli või ghee. Puista sisse terved terad: vürtsköömned ja mustköömne või sinepiseemned. Prae segades 10–15 sekundit. Lisa kartulid, prae koos maitseainetega läbi. Alanda kuumust, kata pann kaanega ja küpseta kartuleid, vahepeal kõrbemise vältimiseks segades, umbes 5 minutit, kuni neist kuumus läbi on käinud. Tõsta kartulid pannilt eraldi kaussi ootele. Nüüd pane pannile lillkapsaõisikud ja kuumuta neidki 5 minuti jagu. Tõsta ära eraldi kaussi.
Haki sibul ja küüslauk. Kui tarvis, lisa pannile rasvainet. Prae sibulat-küüslauku madalal kuumusel, kuni nad on pehmenenud ja läbipaistvad, umbes 5 minutit. Lisa riivitud ingver, jahvatatud koriander, tšillipulber, kurkum ja sool. Prae segades 1 minut, kuni vürtside aroomid vallanduvad. Vala pannile purk purustatud tomateid, lisa ka kartulid. Kata pann kaanega ja lase kartulitel 10 minutit küpseda. Vahepeal sega. Seejärel lisa lillkapsaõisikud, 1–1,5 dl vett ja hauta veel 5 minutit. Nii kartul kui ka lillkapsas peaksid jääma kergelt krõmpsud, kindlasti mitte täiesti pudrused. Tõsta pann tulelt, lisa garam masala maitseaine ja sega läbi. Lase kaane all maitsetel ühtlustuda. Enne söömist puista toidule värsket koriandrit.