Liik

Liha/kala

Eelarve

Keerukusaste

Valmistusaeg

Käik

Keedukartuli-kalamarja ampsud

Valmistusaeg: Pisut rohkem (10-30’)

Vaja läheb:

  • 10 väikest kartulit
  • 10 tl paksu hapukoort
  • 10 tl kalamarja (hästi sobib peeneteraline siia- või heeringamari)
  • tilli
Keedukartuli-kalamarja ampsud

Keeda kartulid, aga mitte liiga pehmeks. Lase täielikult jahtuda. Lõika kartulitelt kettake alt ära, nii et nad püsti seisaksid. Lõika kartulid pooleks. Tõsta alumisele poolele väikese teelusikaga hapukoort, sellele kalamari. Aseta peale teine kartulipool. Kaunista tilliga.

Retsepti on koostanud Mari-Liis Ilover.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Rohkem infot. Sain aru